×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 205 niet laden

header

Copyright

Het gebruik van informatie van de \"Beauty Salon Blokker\" website betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met de hier en in de gebruikersinformatie genoemde voorwaarden. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, microfilm, downloading naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beauty Salon Blokker.

Het is uitsluitend toegestaan de informatie van deze site voor persoonlijk gebruik te downloaden en te gebruiken. Bronvermelding van de website en naamsvermelding van de auteur - indien de naam van de auteur is vermeld op de website, is verplicht indien informatie uit deze website wordt afgebeeld of geciteerd.

Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie van deze site op enige wijze commercieel te gebruiken. Verwijzing naar de homepage van deze site is altijd toegestaan en zelfs aanbevolen.

Van sommige informatie op deze site ligt het auteursrecht bij derden. Het betreft webartikelen en illustraties die door derden zijn aangeleverd. Van sommige foto\'s ligt het copyright bij de betreffende fotograaf.
In al deze gevallen is dat expliciet aangegeven.

Beauty Salon Blokker heeft haar uiterste best gedaan om de auteursrechten te regelen van alle op deze website gebruikte informatie, zoals teksten, afbeeldingen, overige digitale media, en heeft toestemming gevraagd voor gebruik van dit materiaal voor de website. Eenieder die zich niettemin eigenaar weet van dergelijk materiaal op deze site zonder dat direct of indirect met hem of haar afspraken zijn gemaakt, verzoeken wij contact op te nemen met Beauty Salon Blokker, zodat het materiaal direct kan worden verwijderd of een passende regeling kan worden getroffen Aan de op Beauty Salon Blokker aangeboden informatie en/of diensten kunnen geen rechten worden ontleend.

Betrouwbaarheid
De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. De informatie berust op betrouwbare bronnen en/of zorgvuldige analyse van nieuws. Alle informatie op de \"Beauty Salon Blokker\"-website is bedoeld voor het informeren van bestaande en potentiële klanten van Beauty Salon Blokker en andere geïnteresseerde. Beauty Salon Blokker velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.

Links naar derden websites
Links in deze site zijn informatief en op betrouwbaarheid getest. Beauty Salon Blokker is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik dat er van kan worden gemaakt. Beauty Salon Blokker is ook niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze sites.

Onvolkomenheden
Beauty Salon Blokker houdt zich aanbevolen voor alle informatie die de website kan verbeteren en doet zijn uiterste best om fouten en onvolkomenheden op de site te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat hier en daar foutjes in zijn geslopen. Met uw hulp sporen wij ze sneller op. U kunt ook mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

energetix
Energetix

Bedrijfsgegevens

ANBOS
Pinnen
Referenties
KVK: Heerlen 14079290
BTW: NL087118385B01

Openingstijden

Ma 15:00 - 21:00
Di 11:00 - 18:00
Wo 11:00 - 21:00
Do 19:00 - 21:00
Vr 11:00 - 21:00

Contact

Adres:  Da Costastraat 13 
  6416 VP Heerlen / Molenberg
Telefoon: 045-5418295
Mobiel: 0640532752